BYTER BLOGG!

hallå där! nu byter jag blogg för lite mer "seriösa grejer" eller något åt det håller. gå in på www.annalinamargareta.wordpress.com

vi ses där!!!!!!!


TILLSTÅND

min syssla nu för tiden innebär att ligga i sängen med slutna ögon, eventuellt öppna ögon, och låta tankarna försvinna iväg till okända platser som jag aldrig har varit på, platser som egentligen inte finns. tankarna drar sig till platser utan bilder, utan ljud och utan färger. det enda som finns på dessa platser är ljus och harmoni. lugn och trygghet. min kropp håller på att stänga ner, den vill trycka på stopp-knappen. men eftersom att inte det går, sänder den ut sömnmedel som pulserar ut i blodet in i varje vrå och på så vis får den ligga i sängen i timmartal utan att aktivera sig och behöva anstränga, utan att vara del av verkligheten, verkligheten som just nu är lika med skit. jag är så trött, så trött att hur mycket jag än sover, hur lite jag än sover, hur lagom jag än sover, är jag fortfarande lika trött. för att försöka bryta detta ohållbara mönster tränar jag, låter svetten rinna över min kropp som ännu ett skydd mot verklighetens onda bana. låter pulsen stegra sig, galoppera iväg i takt med att tankarna försvinner in i ett slags oidentiferbart mantra. men tillslut är träningspasset slut och jag kan inte tillbringa hela dagarna på gymet, hur gärna jag än skulle vilja och då är jag där igen. tillbaks i verkligheten, tillbaks till sömnigheten, tillbaks till platserna som gör mig hög av sömn, tillbaks till den onda cirkeln som måste brytas och tillbaks till ett tillstånd jag inser att jag inte kan förklara.

SÅ MYCKET BÄTTRE

det blir bättre om vi är tillsammans, så mycket bättre för oss allesammans!! så mycket bättre för ooo-ooo-oooss!!

eftermiddags frukost

hej eftermiddag. vaknade klockan två! helt för skräckligt. men just nu måste jag nog ändå ha förståelse för att psyket är ur fas. men det är aldrig kul att vakna sååå sent. får panik. jag försökte väga upp det hela med havregrynsgröt, russin, kanel och havremjölk till "frukost" + kaffe med havremjölk. så nu mår magen bra i alla fall. och lite billie holiday gör även sinnena lite mer mjuka och avslappnade. jag hade tänkt försöka skriva några rader nu och sen läsa lite ur herta müller. sen ikväll ska jag träna så att svetten flödar, har inte tränat på två dagar nu och jag känner hur kroppen och knoppen verkligen behöver det.
adjö.

POETERNA VS. PROSAISTERNA I SKANÖR

hej. jag sitter i ett fint gammalt hus från sent 1800-tal i skanör, med min klass och arbetar på våran antologi. just nu: kaffe, hembakade kakor och poesi. vi poeter i klassen läser igenom varandras texter till antologin. prosaisterna håller till lite här och var i resten utav det gigantiska huset. vi ska övernatta här i natt med en jädra massa rödtjut.
jag kommer troligtvis åka hem ikväll. orkar inte med att sova bort just med med tanke på allt som håller på att hända i mitt liv just nu. jag vill sova hemma i min lägenhet där allt känns tryggt och lugnt.
men vem vet, jag kanske får ett infall och stannar över ändå.

SKURUPS HÄNG

ídag har jag sepnderat hela dagen i skurup. i morse hade jag handledning med poeten arne johnsson. det kändes verkligen super spännande att få bli läst av honom. också fick jag dessutom världens finaste komplimang som jag kommer bära med mig länge! sen har jag varit hemma hos mamma och pappa, sovit någon timme i soffan framför vm i längdskidor. efter att ha vaknat yrvaket tog jag mig till skolan igen för att hänga med channa och mathilda. det blev pizza, thaimat, het diskussion om musik och bildkonst, (den ständiga frågan vad är konst?), sen såg vi smyg-mys-propaganda filmen "tillsammans" (som man förövrigt aldrig tröttnar på) och åt godis och chips. en utmärkt torsdag kväll.
nu ska jag bädda ner mig här i mitt andra hem, i skurup, och sova så gooooott!





p.s i morgon är det en viktig dag.


RSS 2.0