torsdag

hemkommen från skanör, efter två dagars vindrickande och ätande med min klass. det var trevligt och mycket uppskattande. fast dock så mådde jag inte så bra under vistelsen, jag hade en konstig hemlängtan som när man var liten och var allmänt orolig inombords. det är skönt att vara hemma igen.
i morgon ska jag och aron åka till torup och gå i skogen och äta massäck. perfekta sättet att rensa skallen på.
förresten, vår klass har en blogg som alla måste besöka skallskriva kanske just nu världens bästa blogg om jag får säga det själv.

söndagsloppis

idag har det varit en riktig loppissöndag. den stora gårdsdagen var på möllan idag, då alla innegårdar är öppna och har loppis, fika, musik och dylikt. det handlades riktigt mycket för min del. för mindre än 200 kr fick jag i stortsett en helt ny garderob, helt fantatiskt! loppis är konsumentens bästa vän. det är sånna här dagar då jag älskar malmö. malmö är verkligen svergies bästa stad. jag och aron köpte kaffelatte och chockladcroassant på möllans kaffebar och gottade oss i berlinfeelingen som möllan lyckades förmedla. och igår var det gallerinatt runt om i hela malmö, åh! efter vi hade ätit på krua thai igårkväll gick jag, aron och siri på en jättefin fotoutställning där fotografen hade fotat porträtt på människor stunden innan de skulle dö och precis efter de hade dött. fotografierna var jättevackra och dödsångesten kommer krypande, fast samtidigt såg alla så harmoniska ut när de var döda, som att de hade accepterat sitt öde. efter det gick vi hem till mig och tittade på film med jake, emma och joel. en riktigt fin lördag.
nu ska jag läsa och pyssla här hemma och dricka yogi te. adjö.

lördag

denna veckan har jag haft sjukt dålig karma. min cykel har blivit stulen, plötsliga räkningar dyker upp och i onsdags när jag och aron var ute och sprang skulle jag kasta nycklarna till aron men så åkte dem ner i en brunn. jag menar hallå, en jävla brunn. så där stod vi halv 8 på kvällen och kunde inte komma in i lägenheten. så vi fick ringa låssmeden som tog 1200 kr för att få upp dörren. lagom sådär när man har massa räkningar en och samma månad. som tur var fick vi behålla dörren och låset helt, så vi slipper köpa nydörr för flera tusen i alla fall. men nu är man en erfarenhet rikare och det är väl ändå nått positivt?
men sen har detta lyckats vända till att jag fick en bra lön, skrivit bra texter, sprungit 4,5 kilometer i streck och läst bra böcker. så det väger ju upp varandra.
nu ska jag in i duschen och sen ut på stan för fika med de bästa. adjö.

onsdag

hallå där. igår jobbade jag som pedagog åt två syskon, det var första träffen och det var jätteroligt. så du kommer jag jobba där varje tisdag. jag kan verkligen inte tänka mig ett bättre jobb. tänk att få jobba med att hjälpa barn som har problem i skolan eller som helt enkelt bara behöver lite extra stöd och att jag dessutom får bra betalt för det. idag ska jag till lund för att träffa min lärare på handledning, det ser jag fram emot. att få djupare och mer ingående prata om mina texter. nu ska jag läsa och dricka kaffe. hej.


17.00 Möllevångstorget

vädret talar för allt idag. grått, kallt och rent åt helvete.

IDAG kl 17.00 på möllevångstorget är det demonstration mot att rasisterna kom in i riksdagen. KOM och visa din sorg, hat, ilska, frustration etc. Nu börjar kampen, som kommer fortsätta fyra år framöver, med att visa vårt missnöje och vår ilska mot att rasister får lov att sitta i riksdagen! NU BÖRJAR DET!

borgerligregering och rasister i riksdagen

JAG HATAR SVERGIE JAG HATAR ALLT SOM HAR MED ALLT ATT GÖRA JUST NU.
hur fick detta ske? hur kunde detta gå till väga? vem är dessa människor som röstar på svergiedemonkrater och allianspartier? varför tror inte dessa människor på solidaritet och rättvisa? nu ligger våra liv i en alliansregering med rasister i riksdagen. nu är det bara för oss att försöka kippa efter andan och hålla näsan över vattenytan så att vi inte kvävs under dessa fyra åren med en alliansregering som drar undan mattan under våra fötter. nu ska jag sova och gråta. mitt hat över detta samhälle har växt radikalt mycket under denna kvällen (trodde inte att hatet kunde bli större, men det kunde det). nu gäller det att arbeta hårdare, starkare och tuffare. 
ååh jag vill inte detta.


lördag

jag har färgat håret och kan numera förknippas med en smörblomma, detta får förträngas med rosé. för ikväll ska jag på klassfest och utflyttningsfest hos en kompis i min klass. innan dess ska vi förfesta ett gäng här.
idag har jag gått på stan med mamma och blev lite bortskämd, alltid lika trevligt att umgås med henne. och i morgon ska det röstas  på Vänsterpartiet såklart! glöm inte det nu.


back in track

jag har tappat minnet med allt som rör internet. jag har tappat minnet med allt som rör ett vardagligt fenomen i vardagen. men nu är jag här, sittandes i min soffa inne på internet det stora nätet där alla en dag kommer fastna. just nu jobbar jag på teatern, eller egentligen jobbar jag inte så mycket eftersom att det inte finns så mycket för mig att göra. därför har jag inte jobbat 12 timmar (som jag skulle) de senaste två dagarna, utan istället slutat tidigare för att plugga. i morgon är det PREMIÄR och det ska bli jättespännande. då blir det mycket fix och trix. jag hoppas nu att alla bokar in sig för att komma och titta på föreställning som spelas fram tills på söndag. den är jättebra, underhållande, rolig, eftertänksam och kommer att ge er en helt fantastisk kväll.
nä minsann och dar nu ska jag sova. godnatt.

0,00017%o

denna kaffemage, men jag kan inte vill inte sluta dricka kaffe. det hade ju varit förödande. idag är jag ledig från skolan, men ska snart sätta mig och närläsa klasskompisars texter inför skrivarstugan i morgon. snart börjar mitt arbete med teater foratt, "0,00017%o" föreställning inför valet. Teater Foratt - 0.00017%o gå in på länken och titta speldatum och dylikt.
KOM OCH SE! och kom på vår partipolitiskt obundna valvaka! Dj:s, mat, dryck och pepp. kommer blir hur kul som helst! allt sker på teaterhuset bastonien på norra vallgatan 28.

(0,00017% så lite är din röst värd)

det börjar rulla i skurup

jag sitter i skolan, efter vårt första möte med redaktionen för vår tidskrift. jag sysslar med att skriva in och lägga upp protokollet från klassrådet och protokollet från redaktionsmötet i vår mapp.  nu ska vi komma igång! ja, alltså skrivarklassen har en tidskrift som vi själva har hand om. vi har precis kommit igång och det ska verkligen bli jätte spännande att se hur det hela kommer att formas. jag själv kommer att ha hand om illustrationerna, förrutom skrivandet då såklart. det är jag och några andra i klassen som sitter i den såkallade "redaktionen" för tidningen och alla är peppade vilket är super kul. nu har allt satts på rullning och projekten börjar komma igång. just det, jag ska även vara delaktig i "ordkonst" skrivarcirklar i lund vilket jag ser framemot. det kommer bli mycket skrivande och litteratur året framöver och jag känner hur det värmer inombords. snart är det bokcirkel i biblioteket och sen ska jag hem till mamma och pappa där jag ska bli bortskämd med god mat (hoppas jag) och sedan sova över där. hej.

lördag

missade systemet. fast egentligen gör det väl inget, då jag numera försöker att avstå från alkoholdrycker. ikväll ska jag på realisefest för nya nummret av Mahskara och sen ska jag troligtvis ut och dansa med hanna F!. annars så har jag spickat upp en rätt så snygg tavla i vardagsrummet som vi hittade på myrorna. lägenheten börjar bli riktigt fin nu. en blandning av de bästa stilarna. nu ska jag iväg och handla ingredienser till pizza på hönekaka, som på den gammlagoda tiden.

jag har införskaffat en underbar lampa


RSS 2.0