!!!

Käraste har farit till Amerika och mina två H:n är instabila. Huset är tomt och allt är lite för mörkt.
Så här kommer något som ska lika en nyskriven dikt.



din dotter
jag är din
gamla dotter
jag har aldrig byggt
ett femtio-våningshus
jag är din
gamla dotter
moder; jag kommer bara till tio

Vardagsbrus

Berlinresan var över för lite mer än en vecka sedan och jag sörjde i några dagar. Jag fann mitt sanna hem i Berlins hjärta och att jag var tvungen att åka därifrån gjorde lite ont i hjärtats inre kammare. Min kurs pedagogisk drama 1 är börjar närma sitt slut och på måndag börjar kurs 2. Det ska bli lite smått spännande.
  Vi har haft en Amerikan som har bott hos oss i snart två veckor, han är från West Virgina, på fredag åker han tillbaks till landet Amerika. Och på lördag åker Aron dit för att bo på campus/collage i två veckor. Lite tråkigt för min del, jag som är mörkrädd hur ska det gå om nätterna. Så i morgon vankas det fest hos oss till Arons "ära" (och en anledning till att konsumera alkohol). Det ska bli roligt, den där ciderfyllan är efterlängtad, efter en hemsk vecka!
   Jag har börjat måla på en tavla som jag faktiskt är riktigt nöjd med och det har stärkt mitt konstnärliga självförtroende en hel del, vilket har lett till lite mer outhärdligare dagar nu i slutet av veckan.
Idag ska jag och Aron till Skurup för att gå på Siris vernissage. Hon stället ut allt hon har målat på "Gummifabriken". Sedan bjuder mamma på middag. Man får utnyttja Skurup när man väl är där.

Har inget att blogga om egentligen, inget intressanta eller informationsrikt. Men jag ska ändå försöka blogga lite oftare. Jag har börjar få i gång skrivandet igen efter en lång skrivkramp. Kanske jag lägger upp lite texter på bloggen snart!
Nu ska jag kila iväg till sopstationen och sen åka till Skurup.
hejs.

Berlin!

Nu sitter jag i en jättefin stor lägenhet i centrala Öst-Berlin. Har precis ätit pastagratäng och druckit rosévin.
Igår kväll for jag och Aron med buss till Berlin, och snabbt gick det. När vi kom fram, fem på morgonen, åt vi frukost i Amandas och Alexanders lägenhet (där jag nu sitter).
   Idag har dagen varit underbar. Strålande sol och klarblå himmel. Jag och Aron har gått runt i flera timmar i (bara en liten liten del av) Fredrichain, där vi bor på ett Hostel. Vi har fikat, tittat i massa olika second hand butiker och haft det allmänt trevligt. 
   Nu har vi precis ätit middag i Amandas och Alexanders lägenhet, Natalija är också här, en tjej från Polen som Aron och Amanda känner. Vi har druckit vin och haft seriösa samtal om förintelsen och Afrika kontra den vita rasen. Snart ska vi gå till Kroutzberg (ursäkta mina tyska stavningar, tyskan är inte min starka sida) och gå på en klubb där det kommer vara live-spelning och sedan öppen scen.
   För övrigt kostar ölen ca. 2 euro i hela Berlin, 20 svenska kronor, och det gillar vi.
Förresten, vi har varit på den fetaste second hand affären någonsin. "Humana" med hela FEM våningar!! Jag tror jag dog lite när jag stod utanför och skådade detta slott, proppfullt av bara second hand kläder. Aron köpte en jätte fin cardigan, jag handlade inget eftersom att jag inte hade några pengar på mig. Men jag köpte en jätte fin svart/grå kjol tidigare under dagen på en lite mindre och spexigare second hand butik.
   Ja, livet leker helt enkelt. Och snart flyttar jag och Aron hit. Vi har det på gång.
Ha det bra. Hejs.

Heja, det leker.

Idag har jag stigit upp 09.30 även fast jag är ledig, och jag lovar det är tidigt för mig.
Det känns skönt och absolut värt eftersom att solen skiner i Malmö på klarblå himmel för tredje dagen i rad.
Idag hade jag tänkt ta en liten tripp på stan för att fixa hemligheter till Aron som fyller 20 år på Måndag.
Jag vet vem som då kommer att bli min nya langare fram tills den 27 Juni (då jag själv fyller 20).
Ja, tänka sig att vi är så små...fortfarande. Fast innerst inne känner jag mig närmare 40.

Idag ska jag på en, trevlig hoppas jag allt, fest hos en dubbeltrevlig kille i min klass.
Jag tror att det kommer bli underhållande och spännande. Jag vill dricka billig champange som egentligen
bara smakar som cider.

fick precis sms av världens bästa Siri, en solig tur på stan i hennes sällskap blir det.
hejs.

fsdfksdlökf

Andnöd och grupparbete, ingen bra kombination.

Lite jobbigt i allmänhet just nu.

RSS 2.0